İFRAZ

9 yıl 5 ay önce #2965 Yazan: rizagulmez
Mrh üstadım: sorumu sizin değerli vaktinizi fazla almadan kısaca sorayım... Hazineye ait bir taşınmazın ifraz dosyasının hazırlama işini kadastro müdürlüğü mü yapması gerekir yoksa ilgili idarenin mühendisi mi hazırlaması gerekir yada serbest mühendis tarafından mı hazırlanması mı gerekir? Yoğun işlerimiz arasında hazinenin çok fazla talebi var bu konuda ve ayrıca Vali bey'in; talebin ivedilikle yapılması konusunda yoğun bir baskısı var.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

9 yıl 4 ay önce #2985 Yazan: dörtgöz
HAZİNEYE AİT ARAZİLERİN İFRAZI
Hazineye ait arazilerin ifraz dosyaları varsa Milli Emlaktaki Harita mühendisi yoksa serbest harita mühendisi tarafından hazırlanmalıdır. Gürsel Öcal DÖRTGÖZ

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

9 yıl 4 ay önce #2990 Yazan: rizagulmez
Üstadım teşekkür ederim ancak valilik bize yazılı olarak emretmiş yazıda diyor ki ben yapmanızı istiyorum yapacaksınız aynı zamanda 2010/4 sayılı genelgeye atıfta bulunarak maliye hazinesine ait bir taşınmazın ifraz tevhid vs talepleri kadastro müdürlüğünce iki ay içerisinde yerine getirilmek zorundadır kanun maddesine ilgi tutarak işlemlerin yapılmasını yazılı olarak istemektedir. Şimdi sizin yukarda yazmış olduğunuz durumların gerekçisi tam olarak hangi kanun?

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

9 yıl 4 ay önce #3013 Yazan: dörtgöz
Kadastro kendisi ifraz yapmaz kadastro müdürlüğü kontrol makamıdır. Başkalarının yaptıkları ifraz belgelerini teknik mevzuata uygunluk yönünden kontrol eder.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

Sayfa oluşturma süresi: 0.055 saniye
Geliştiren: Kunena Forum