22-a uygulamaları

9 yıl 4 ay önce #3162 Yazan: ceyhan
22-a uygulama çalışmaları devam eden A biriminde bazı parsellerin tapu kütük sayfalarında itirazlı veya davalı şeklinde kurşun kalemle belirtme yapılarak boş bırakıldığı, parsel numarası ile kütük sayfa numarası dışında herhangi bir bilgiye ulaşılamadığı bu parsellerle ilgili mahkemelerle olan yazışmalarda herhangi bir davanın olmadığının belirtildiği yapılan araştırmalar sonucunda herhangi bir bilgiye ulaşılamadığından 22-a uygulamaları çalışmalarında nasıl devam edebiliriz. teşekkür ederim.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: Şükrü MERCİMEK

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

9 yıl 4 ay önce - 9 yıl 4 ay önce #3169 Yazan: hkocak
Sn. "ceyhan" dikkatine;

Sizin yaptığınız çalışma teknik içeriklidir. O parselin teknik verileri ve zemin durumuna göre yenileme çalışmalarını yapıp, diğer parsellere olduğu gibi bu parsellere de son şeklini vermelisiniz... Şu ki, zemin çalışması sırasında ilgilisi zeminde hazır olmayacaktır. Ama bu eksiklik o parselle ilgili teknik çalışma yapmaya engel değildir... Tapu kütüğüne de önceki halinde ne yazıyorsa aynısını aktarmalısınız. "İtirazlı" diyorsa itirazlı; "davalı" diyorsa, davalı yazmalısınız. ... Hüseyin KOÇAK
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: bedrettin toy, Şükrü MERCİMEK, ceyhan, rizagulmez

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

9 yıl 4 ay önce #3170 Yazan: ceyhan
sayın üstadım verdiğiniz cevap için teşekkür ederiz. Teknik yönden bir sorun yok. Ancak mahkeme dosya numarası ve mahkeme adına ulaşamadığımızdan tasarruf yönünden uygulama tutanaklarına yüzölçümü, itirazlı veya davalı şeklinde ibarelerini ne şekilde yazılıp itirazlı veya davalı tutulan 22- a uygulama tutanaklarını hangi mahkemeye gönderileceği hususunda yardımcı olabilirmisiniz.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

Sayfa oluşturma süresi: 0.065 saniye
Geliştiren: Kunena Forum