Geri dönüşüm

9 yıl 6 ay önce #2861 Yazan: thunder
sayın hocam daha önceki yazılarımda bazı konular da vermiş olduğunuz bilgiler için öcelikle sayın hüseyin koçağa tşklrimi iletirim fakat yazımda ek olrak belrititğim üzre bazı eksik kalan konular için konuya cvp yazmıştım o konularada cvp alabilrsem çok meemnun olurum.. şöylekki kısa olarak özetlewmek gerkirse

1) arazimde geri dönüşüm olursa parsel tapularım iptalmi olur.
2-) bugüne kadar ödediğim arazi vergilerimin akibeti ne olur " çünkü ben arsa vergisi üzerinden elimdeki tapulara göre beyan vermişim ve o beyan üzerinden vergimi düzenli olarak ödüyorum mademki belediye geridönüşüm yapcaksa tapumu iptal etme gibi bri yetkisi var ise ben bugüne kadar bu vergileri neden ödedim..
3) arazi deki filanca çaptaki filanca parseldeki mülkiyeti 3 kişlere satış yapmışım geri dönüşüm olursa bu adamlara hisselerini aynı yerden satın aldıkları yerden nasıl iadesini yapcağım belediye geri dönüşümü biz eski haline çevirip bırkacağız gerisene karışmayız diyor.. belediye art niyetli davranıyor..
4) belediye şuan temyiz aşamasında olan dava sonucunu beklemden geri dönüşümü dieimki bugn yaptı arazimdeki tüm uygulamayı ipatal etti .. benim davamda danıştaydan lehime onanır gelirse beleiye ozman ne yapacak?? belediyenin yapmış olduğu geridönüşüm işlemi hükümsüzmü kalır.. benim eski uygulamamın devamı söz konusu olurmu yoksa belediyenin yapmış olduğu bu geri dönüşüm uygulamsı neticesinde yeniden bir uygulama yaptırmamam gerekirmi...
5-) belediyenin bu tutumu tamamen arazim üzerinden rant elde etme acı taşımaktadır. yasal hakalrımı kanuni yönden kullanmayı ve beldeyiyei çevre ve şehircilik bakanlığına şikayet etmeyi ı düşünüyorum ne diyorsunuz.. saygılarımlaa..

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

Sayfa oluşturma süresi: 0.068 saniye
Geliştiren: Kunena Forum