Birden çok ihdas parseli (acil)

7 yıl 3 hafta önce #6446 Yazan: boon_tr_42
Merhaba
Ekli krokiden de daha net anlaşılacağı üzere;
İhdas için Belediye tarafından verilen Encümen kararında A,B,C,D,E ve F harfleri ile gösterilen yerlerin ihdas edilmesine A harfi ile ihdas edilen kısmın 101 ada 8 nolu parselle G harfi ile gösterilen yerde birleştirilmesine şeklinde encümen kararı verilmiş.Yüklenici ile yapılan iş yapım sözleşmesinde sadece 101 ada 8 nolu parselin maliki ile sözleşme yapılmış olduğu gözüküyor.
Benim sormak istediğim;
1-İş yapım sözleşmesi 101 ada 8 nolu parselin malikye yapıldığı için sadece A harfiyle gösterilen yer mi ihdas edilmeli?
2-Kadastro parsellerinin karşısına (anlına) gelen tüm ihdas parsellerinin ayrı ayrı ihdas edile bilmesi için yüklenicinin Belediye ile iş yapım sözleşmesi imzalaması gerekir mi?
3-Belirtilen encümen kararı ile tüm ihdaslar yapıla bilir ise 101 ada 9,10,11,12 ve 1 nolu parsellerin maliklerinin yapılan ihdas işleminden haberleri olmamaktadır.Bu bir hak kaybına sebep olabilirmi (ihdas edilen parsellerin baş kişilere satılması yada icra satışı gibi)
Benim fikrim
İş yapım sözleşmesi yapılan 101 ada 8 nolu parsel için A harfi ile gösterline yerin ihdas işlemi yapılmalı. Diğer ihdas işlememi kalmalı
Üstadım vereceğiniz cevaba şimdiden teşekkür eder ilgili kanun yönetmelik vb. belirtirseniz sevinirim.
Ek Dosyalar:

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

7 yıl 1 hafta önce #6459 Yazan: boon_tr_42
Yüklenici ile Belediye başkanlığı arasında diğer (b,c,e ve f) ihdas parsellerinin değişiklik işlemi için iş yapım sözleşmesi istemeliyiz.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

Sayfa oluşturma süresi: 0.166 saniye
Geliştiren: Kunena Forum