- İletiler: 2
- Size teşekkür edenler: 0
tevhid, yola terk parseller kararla geri dönermi
- gunesharita
- Konu yazarı
- Çevrim dışı
- Yeni üye
Daha az
Daha fazla
11 yıl 8 ay önce #219
Yazan: gunesharita
tevhid, yola terk parseller kararla geri dönermi, gunesharita tarafından oluşturuldu
öncelikle böyle bir siteye herkesin ihtiyacı vardı çok güzel olmuş teşekkür ederiz.
Benim sorum şöyle ; ben asliye hukuk mahkemesine bir
4 adet parsel daha önce tevhid ve ardından yola terk olmuş. tek parsel haline gelen bu yerde .
inşaat başlamış ancak 2001 de yarım kalmıştır.iskan alınmamıştır. yani büyük ihtimalle yıkılacaktır.
Hissedarlardan biri dava da parsellerin eski haline gelmesini istemektedir.
Sadece mahkeme kararı ile bu işlem gerçekleşebilir mi?
Encümen kararı ayrıca mahkemece istenmeli mi dir?
Benim sorum şöyle ; ben asliye hukuk mahkemesine bir
4 adet parsel daha önce tevhid ve ardından yola terk olmuş. tek parsel haline gelen bu yerde .
inşaat başlamış ancak 2001 de yarım kalmıştır.iskan alınmamıştır. yani büyük ihtimalle yıkılacaktır.
Hissedarlardan biri dava da parsellerin eski haline gelmesini istemektedir.
Sadece mahkeme kararı ile bu işlem gerçekleşebilir mi?
Encümen kararı ayrıca mahkemece istenmeli mi dir?
Ek dosyalar:
Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.
- mbeyaz
- Çevrim dışı
- Altın üye
Daha az
Daha fazla
- İletiler: 239
- Size teşekkür edenler: 176
11 yıl 8 ay önce #258
Yazan: mbeyaz
mbeyaz tarafından tevhid, yola terk parseller kararla geri dönermi konusunda yanıtlandı
Sn."gunesharita" dikkatine;
Mahkeme zaten taşınmazın eski haline dönme ihtimali olup olmadığını, imar durumunu belediyeye sorarak karar verecektir. İmar durumu, mümkünse eski hale dönmesine karar verebilir. Metin BEYAZ
Mahkeme zaten taşınmazın eski haline dönme ihtimali olup olmadığını, imar durumunu belediyeye sorarak karar verecektir. İmar durumu, mümkünse eski hale dönmesine karar verebilir. Metin BEYAZ
- gunesharita
- Konu yazarı
- Çevrim dışı
- Yeni üye
Daha az
Daha fazla
- İletiler: 2
- Size teşekkür edenler: 0
11 yıl 6 ay önce #649
Yazan: gunesharita
gunesharita tarafından tevhid, yola terk parseller kararla geri dönermi konusunda yanıtlandı
teşekkür ederim . bizde aynı şekilde düşünüp mahkeme kararında.encümen kararı ile birlikte yapılması gerektiğini raporumuzda belirttik...
Sayfa oluşturma süresi: 0.090 saniye