By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

sınır uyuşmazlığı

Daha fazla
10 yıl 5 ay önce #2707 Yazan: hkocak
hkocak tarafından sınır uyuşmazlığı konusunda yanıtlandı
Sn. "Nisa" dikkatine;

Sorunuzun cevabı kadastroda değildir... Eğer oradan kadastro geçmemiş olsa, kadastrosu ne zaman yapılacak diye sorulabilir ama ada parsel numaraları olduğuna göre orada kadastro çalışmalarının yapılmış olduğu kesindir... Ondan sonraki bilgiler için o parselle ilgili sorunuzu bir netleştirmeniz gerekir. O parselin satışından bahsediyorsunuz? Onun için Milli Emlak Müdürlüğüne başvurmanız gerekir... İmar uygulaması ne zaman yapılacak onu mu soruyorsunuz? Onun için de belediyeye başvurmanız gerekir...

Sonuç olarak; o yerle ilgili kadastrodan herhangi bir bilgi alamazsınız, daha doğrusu alacağınız cevap sizin hiç işinize yaramaz... Hüseyin KOÇAK

Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.

Daha fazla
10 yıl 5 ay önce #2709 Yazan: Nisa
Nisa tarafından sınır uyuşmazlığı konusunda yanıtlandı
Sayın Hüseyin bey öncelikle emekleriniz ve vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.
benim sorunum 3,4,5,6,7,8 Nolu parseller bana aittir milli emlakla ilgisi yoktur. milli emlak sahiplenmişti fakat mahkeme kararı ile geri alındı.
ben bu arsada 3,8 ve 165/1 parsellerin arasında kalan A ile işaretli yerin çözümü için uğraşıyorum belediye A ile işaretli yerin tespit ve tevhidi olmadan işlem yapamayız diyor.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.

Sayfa oluşturma süresi: 0.087 saniye