- İletiler: 32
- Size teşekkür edenler: 11
ITRF PAFTA AÇMA STANDARDI
- haritaciii87
-
Konu yazarı
- Çevrim dışı
- Yeni üye
-
Daha az
Daha fazla
9 yıl 10 ay önce #3804
Yazan: haritaciii87
ITRF PAFTA AÇMA STANDARDI, haritaciii87 tarafından oluşturuldu
Üstadım iyi günler.2012/15 sayılı Sayısallaştırma genelgesi uygulaması sonucunda,ITRF koordinat sisteminde Pafta açılacak.Ancak Böhhbüy de madde 80-f' de PAFTA ADI, sol üst köşede yazılmalıdır diyor.Ancak böhhbüy'ün EK-10 da gösterdiği örnekte pafta adı ortada.
Ayrıca 2010/11 sayılı Kadastral Harita Üretimi Genelgesinde madde 104 'te sağ üst köşede yazılır denmektedir.
Sorum şu üstadım ; Pafta Açarken bir standarda uymak için standartlara nasıl uymak gerekecektir.Örneğin ; PAfta ADI,PAfta numarası ,paftanın neresinde yazılmalıdır.
Ayrıca 2010/11 sayılı Kadastral Harita Üretimi Genelgesinde madde 104 'te sağ üst köşede yazılır denmektedir.
Sorum şu üstadım ; Pafta Açarken bir standarda uymak için standartlara nasıl uymak gerekecektir.Örneğin ; PAfta ADI,PAfta numarası ,paftanın neresinde yazılmalıdır.
Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.
- hkocak
-
- Çevrim dışı
- Yönetici
-
Daha az
Daha fazla
- İletiler: 1466
- Size teşekkür edenler: 1169
9 yıl 10 ay önce #3818
Yazan: hkocak
hkocak tarafından ITRF PAFTA AÇMA STANDARDI konusunda yanıtlandı
Sn. "haritaciii87" dikkatine;
Sonuçta pafta adının yazımı şekli bir konudur. Buna rağmen mevzuat yazımı örnekleri arasında çelişki olmamalıdır. Pafta yazımı için bence en uygun olanı pafta ortasına yazılmasıdır. ... Hüseyin KOÇAK
Sonuçta pafta adının yazımı şekli bir konudur. Buna rağmen mevzuat yazımı örnekleri arasında çelişki olmamalıdır. Pafta yazımı için bence en uygun olanı pafta ortasına yazılmasıdır. ... Hüseyin KOÇAK
Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.
Sayfa oluşturma süresi: 0.091 saniye