By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

YOL

Daha fazla
9 yıl 9 ay önce #3808 Yazan: erkanakman
YOL, erkanakman tarafından oluşturuldu
mrh ben bi konuda yardım istiyorum iki ayrı tapulu ama bir kişiye ait iki arsanın ortasından resmiyette 3 metre genişliğinde araç yolu geçmekte ve karayollarına,tapuya ait haritalarda gözükmekte fakat yol patika bu yol bir mahalleye gidiyor o mahallenin alternatif başka bi yoluda yok arsa sahibi ordan araç yolu olsun istemiyor başka geçiş yok sagdan ve soldan olmuyor orman var işlemler uzun prosodür var.bu bir hak resmi olarak verildi yol var resmiyette burası bi köy öncelikle ilçe belediye konu biliyor bişey yapmıyor neden arsa sahibi encümen üyesi çünkü her defasında oyalama oluyor.ben buraya kadastral kazık çaktırsam veya kamu malını işgal ediliyor gibisine başvurumu yapsam ne yapsam bana bi yol gösterirmisiniz rica ediyorum..NOT:resimde sol üste yol başlıyor resmi olarak sag altta evler görünüyor zaten....
Ek dosyalar:

Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.

Daha fazla
9 yıl 9 ay önce #3814 Yazan: hkocak
hkocak tarafından YOL konusunda yanıtlandı
Sn. "erkanakman" dikkatine;

Bir yol var. İki tarafında yer alan parselin her ikisi de aynı kişiye ait. Bu kişi, iki parsel arasından geçişe izin vermiyor. Öyle mi? İki parsel arasındaki yolun, o parsellerle ilgisi yoksa, o yoldan geçişi o parsellerin malikinin engel olma hakkı bulunmamaktadır. Hal böyleyken, o parsellerin maliki bu yoldan geçişe nasıl engel olabliyor anlayamıyorum. ... Hüseyin KOÇAK
Şu kullanıcı(lar) teşekkür etti: bedrettin toy

Daha fazla
9 yıl 9 ay önce #3829 Yazan: erkanakman
erkanakman tarafından YOL konusunda yanıtlandı
Evet izin vermiyor anlatiyoruz isine gelmiyor nedeni ise hayvanlarini oraya salıp güdüyormus kendiside encumen yolu aktif etmek icin belediye ye verilen dilekceye oyalama cevaplari veriliyor alternatif yol istedigimi vs gibi orasinin resmi olarak yol oldugunu bildigi halde engel oluyor Peki ben Ne islem yapmaliyimki ama resmi olarak yapmak istiyorum kadastral kazik mi caktirim yada Baska Ne yapabilirim fikir bekliyorum oyle olsunki belediye bile Buna engel olamassin desin arsa sahibine yardimlarinizi bekliyorum

Daha fazla
9 yıl 9 ay önce #3839 Yazan: 71excalibur71
71excalibur71 tarafından YOL konusunda yanıtlandı
kaymakamlığa 3091 sayılı kanun çerçevesinde dilekçe ile başvuruda bulunun. yolun açılmasını sağlarlar. hem belediye hakkında görevi ihmalden suç duyurusunda bulunmak için belgeniz de oluşmuş olur...
Şu kullanıcı(lar) teşekkür etti: erkanakman

Sayfa oluşturma süresi: 0.084 saniye