- İletiler: 26
- Size teşekkür edenler: 2
APLİKASYON BELGESİNDEKİ KOORDİNATLARLA DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ
- nirengi63
- Konu yazarı
- Çevrim dışı
- Yeni üye
Daha az
Daha fazla
7 yıl 3 ay önce #6912
Yazan: nirengi63
APLİKASYON BELGESİNDEKİ KOORDİNATLARLA DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ, nirengi63 tarafından oluşturuldu
Kadastro tarafından sayısallaştırılarak ve araziye uygulanarak verilen arşivdeki bir aplikasyon belgesi , değişiklik işlemlerinde (İfraz-Tevhit vb.) kullanılamaz mı ? Tecviz içerisinde fark olmasına rağmen Kontrolun '' o beni bağlamaz '' deme lüksü var mı ?
Aplikasyon neticesi inşa edilen yapının durumu yeni oluşturulacak koordinatlarla tecavüzlü hale gelirse nasıl bir yol izlenmelidir ?
Aplikasyon neticesi inşa edilen yapının durumu yeni oluşturulacak koordinatlarla tecavüzlü hale gelirse nasıl bir yol izlenmelidir ?
Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.
- hkocak
- Çevrim dışı
- Yönetici
Daha az
Daha fazla
- İletiler: 1465
- Size teşekkür edenler: 1169
7 yıl 3 ay önce #6919
Yazan: hkocak
hkocak tarafından APLİKASYON BELGESİNDEKİ KOORDİNATLARLA DEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ konusunda yanıtlandı
Sn. "nirengi63" dikkatine;
Soprunuz pek anlaşılmıyor. "Tecviz içerisinde fark olmasına rağmen Kontrolun ' o beni bağlamaz' deme lüksü var mı?" ne demek anlaşılmıyor. Ayrıca tecviz içinde kalan hata için yeni inşaa edilen yapının tecavüzlü duruma düşmesi de anlaşılmıyor. ... Hüseyin KOÇAK
Soprunuz pek anlaşılmıyor. "Tecviz içerisinde fark olmasına rağmen Kontrolun ' o beni bağlamaz' deme lüksü var mı?" ne demek anlaşılmıyor. Ayrıca tecviz içinde kalan hata için yeni inşaa edilen yapının tecavüzlü duruma düşmesi de anlaşılmıyor. ... Hüseyin KOÇAK
Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.
Sayfa oluşturma süresi: 0.077 saniye