- İletiler: 68
- Size teşekkür edenler: 8
hatalı bağımsız bölüm planı
- burak
- Konu yazarı
- Çevrim dışı
- Kıdemli üye
Daha az
Daha fazla
11 yıl 1 ay önce #1504
Yazan: burak
hatalı bağımsız bölüm planı, burak tarafından oluşturuldu
Merhaba
Bugün eksper evimin bağımsız bölüm numarasının hatalı işlenmesinden dolayı yan komşumda, onun kininde bende göründüğünü söyledi. 2011/3 sayılı genelge ile düzeltilebileciği bahsedilmiş. Aprtman 12 daireliher katta 3 bağımsız bölüm var ,sadece her katın 2 dairesi arasında karşılıklı hata var. Şimdi lihkablar kapatıldığından kadastro müdürlüğüne başvurarak işlemi başlatmak istiyorum ama yan komşum ilgilenmediğinden tek başıma bu işlemi yapamıyorum ve kredi çekilirken evimin satılmasına mani durum oluşuyor.
şimdi bu hatalı durumu düzeltmek için tek başıma ne yapabilirim. Kadastro müdürlüğünün istediği evraklar nelerdir ayrıca mali boyutu nedir? teşekkür ederim
Bugün eksper evimin bağımsız bölüm numarasının hatalı işlenmesinden dolayı yan komşumda, onun kininde bende göründüğünü söyledi. 2011/3 sayılı genelge ile düzeltilebileciği bahsedilmiş. Aprtman 12 daireliher katta 3 bağımsız bölüm var ,sadece her katın 2 dairesi arasında karşılıklı hata var. Şimdi lihkablar kapatıldığından kadastro müdürlüğüne başvurarak işlemi başlatmak istiyorum ama yan komşum ilgilenmediğinden tek başıma bu işlemi yapamıyorum ve kredi çekilirken evimin satılmasına mani durum oluşuyor.
şimdi bu hatalı durumu düzeltmek için tek başıma ne yapabilirim. Kadastro müdürlüğünün istediği evraklar nelerdir ayrıca mali boyutu nedir? teşekkür ederim
Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.
- TKADASTROCU
- Çevrim dışı
- Yeni üye
Daha az
Daha fazla
- İletiler: 29
- Size teşekkür edenler: 6
11 yıl 4 hafta önce #1594
Yazan: TKADASTROCU
TKADASTROCU tarafından hatalı bağımsız bölüm planı konusunda yanıtlandı
HER KATTA 2 DAİREDE(BAĞIMSIZ BÖLÜMDE) HATA VAR İSE ,4 KATTA TOPLAM 8 DAİREDE HATA OLMUŞ OLUR...KURUMUMUZ 2014 FİYAT LİSTESİNE GÖRE TOPLAM 214 TL ÜCRETİ OLUR....(2 DAİRE İÇİN 112 + İKİDEN FAZLA HER DAİRE İÇİN 17 TL)KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜNE TAPU KAYDINIZ İLE "HATALI BAĞIMSIZ BÖLÜM DÜZELTMESİ" DİYE BAŞVURUNUZ..
- ceyhan
- Çevrim dışı
- Kıdemli üye
Daha az
Daha fazla
- İletiler: 58
- Size teşekkür edenler: 13
11 yıl 3 hafta önce #1600
Yazan: ceyhan
ceyhan tarafından hatalı bağımsız bölüm planı konusunda yanıtlandı
ayrıca binanın yönetim karar defterinde yönetici seçildiğini belirten kısmın fotokopisi
Sayfa oluşturma süresi: 0.105 saniye