KARAYOLU PARSELİNİN 18.MADDE UYGULAMASINA GİRMESİ

10 yıl 4 ay önce #2504 Yazan: ümit
sayın müfettişim merhaba

maliye hazinesine kayıtlı karayolu cinsinde parsel 18 uygulamasına alınmış.parsel üstünde 1973 yılından kalma kamulaştırılacaktır şerhi var. cinsi karayolu olduğu için kamulaştırılmış olduğunu var sayıyorum.bu parsel karayolu olarak gösterilmiş yere tecavüzlü görünüyor.

düzenleme sınırıda bu parselin tamamını alarak geçirilmiş ozamanda karayolununda bir kısmını almış oluyor.

maliye hazinesine kayıtlı karayolu cinsinde bu parsel uygulamaya girebilirmi, girersede düzenleme sınırını karayolu sınırından mı almamız gerekir , bilgi vermemiz gereken yer olurmu
ayrıca karayolu sınırına kadar olan yerdede bazı yerlerden ihdas yapılıyor karayolu adına, bu durumlar için ne yapmamız gerekir üstadım şimdiden teşekkür ederim. ekte durumu resim etmeye calıştım

canlandrma_2014-07-12.png ek dosyası bulunamadı

Ek Dosyalar:

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

10 yıl 4 ay önce #2512 Yazan: hkocak
Sn. "ümit" dikkatine;

Bir parsel var, cinsi "karayolu" yazıyor ve bu parselin önemli bir kısmı zaten fiilen oluşmuş karayolu içerisinde kalıyor. Fiilen karayolu içerisinde kalan parseli uygulamaya alıp, DOP kesip yer vereceksiniz, fiilen yol olan kısım için böyle bir uygulamayı nasıl yapacaksınuz? Düşünün uygulama sahasında bu şekilde çok sayıda parsel olduğunda bu parsellere karşılık nereden yer vereceksiniz. Uzatmadan; fiilen karayolu olan kısmı uygulamaya almamalısınız. Fiilen karayolu dışında kalan kısmı uygulamaya almak mümkündür. Uygulama sınırının da ona göre geçirilmesi gerekir. ... Hüseyin KOÇAK
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: bedrettin toy, Şükrü MERCİMEK

10 yıl 4 ay önce #2521 Yazan: ümit
teşekkür ederim sayın hocam...

Sayfa oluşturma süresi: 0.064 saniye
Geliştiren: Kunena Forum