18 madde uygulaması

9 yıl 10 ay önce #3366 Yazan: birand
Merhaba;öncelikle bizleri bu konularda aydınlattığınız için teşekkür ediyorum.Bilginize,elinize,yüreğinize sağlık.Benim sorum aileme ait bir arsada yapılan 18.madde uygulaması ile ilgili.Kısaca arsamızın yanında yoldan yukarıya çıkılan bir merdiven mevcut.Belediye burada 18.madde uygulaması yaparak merdiveni genişleterek yol uygulaması yapmıştır.Bizim arsamız ön ana caddeye bakmaktadır.160 m2 olan arsamız 128 m2 olarak kalmıştır.Fakat dop oranı uygulaması ile arsamız biraz arkaya doğru uzatılarak arkada başkasına ait olan bir arsada bulunan eski bir evin bir kısmı yeni uygulamaya göre bizim arsamızda kalmaktadır.Fakat bu evinde bir kısmı genişletilen yol da kaldığı için bizim arsamızda bulunan ev gibi yıkılması gerekmektedir.Bu arada 18 madde uygulamsı yapılan bu adada hiç kimse itiraz etmeyip yeni tapularını almıştır.Ben yerimi müteaahite vereceğimden yeni tapuya göre arsamda kalan bu evle ilgili ne yapabilirim.Belediyeye başvurdum,yolu genişlettiniz açın diye ama sonuç alamadım.Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirm.Teşekkürler.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

Sayfa oluşturma süresi: 0.060 saniye
Geliştiren: Kunena Forum