imar

8 yıl 7 ay önce #5465 Yazan: Enes
Üstadım bir sorum olacak
Örnek :3 kadastro parseli imara giriyor.her birinde üçer malik bulunmaktadır.her parselden birer malik alıp yeni bir imar parseli oluştutulabilir mi
Yanî imar parselleri oluştururken taşınmaz zemin olarak mi ,malik olarak mi yada her ikiside imara girer mi. Teşekkürler

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

8 yıl 7 ay önce - 8 yıl 7 ay önce #5470 Yazan: hkocak
Sn. "enes" di,kkatine;

Sorunuz pek anlaşılmıyor. "her parselden birer malik alıp yeni bir imar parseli oluştutulabilir mi?" ne demek... Siz şunu mu demek istiyorsunuz; Üç adet kadastro parseli uygulamaya giriyor. Her üçü de üç hisseli...

1 nolu parselin malikleri (A), (B ), (C) olsun;
2 nolu parselin malikleri (D), (E), (F) olsun;
3 nolu parselin maliikleri de (G), (H), (I) olsun.

Herhangi bir imar parseline (Örneğin); (A), (D) ve (G) şahıslarını hisserlendirebilir miyiz? Bunu mu soruyorsunuz... Sorunuz bu ise olmaz....

1 nolu parsele karşılık hangi imar parselleri tahsis edilmişse, her birine (A), (B ) ve (C) şahıslarının hisselendirilmesi;
2 nolu parsele karşılık hangi imar parselleri tahsis edilmişse, her birine (D), (E) ve (F) şahıslarının hisselendirilmesi;
3 nolu parsele karşılık hangi imar parselleri tahsis edilmişse, her birine (G), (H) ve (I) şahıslarının hisselendirilmesi;

Gerekir. ... Eğer sorunuz farklı bir şey ise, lütfen biraz açın. ... Hüseyin KOÇAK
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: Şükrü MERCİMEK, surveyor

8 yıl 7 ay önce #5523 Yazan: Enes
Üstadım cevaninz için çok teşekkürler ben istedigim cevabı aldim

Sayfa oluşturma süresi: 0.096 saniye
Geliştiren: Kunena Forum