- İletiler: 15
- Size Teşekkür Edenler: 0
2981 sayılı Kanun 10/c Maddesi
- KADASTRO72
- Konu Yazarı
- New Member
Az
Çok
8 yıl 7 ay önce #5530
Yazan: KADASTRO72
2981 sayılı Kanuna göre 10/c uygulaması yapılan yerde tekrar 10c yapılamayacağı ile ilgili bir yazınızı okumuştum.; şimdi bulamıyorum. Bir de tekrar 10c yapılamayacağının dayanağını yazarmısınız?
Lütfen sohbete katılmak için Giriş .
- hkocak
- Administrator
Az
Çok
- İletiler: 1465
- Başarı: 31
- Size Teşekkür Edenler: 1169
8 yıl 7 ay önce #5534
Yazan: hkocak
Sn. "KADASTRO72" dikkatine;
10/c yapılan bir yerde tekrar 10/c yapılıp yapılmayacağı konusu hiç bir yerde yazmamaktadır. Yazısını okuduğunuz kişi kim onu da yazmamışsınız, benim o yönde bir yazım yok. İşe teorik olarak bakıldığında; 10/c yapılmış bir yerde tekrar sıfırdan 10/c yapılmaması gerekir diye düşünmek gerekir. Ama bir yerde yazmıyor. Ama kesin olarak yasaklayan bir mevzuat da bulunmamaktadır. Nasıl ki; 18 uygulaması yapılan bir yerde tadilat yapılabildiği gibi 10/c yapılan bir yerde de bazı tadilatların yapılmasında sakınca görülmemelidir, diye düşünürüm. ... Hüseyin KOÇAK
10/c yapılan bir yerde tekrar 10/c yapılıp yapılmayacağı konusu hiç bir yerde yazmamaktadır. Yazısını okuduğunuz kişi kim onu da yazmamışsınız, benim o yönde bir yazım yok. İşe teorik olarak bakıldığında; 10/c yapılmış bir yerde tekrar sıfırdan 10/c yapılmaması gerekir diye düşünmek gerekir. Ama bir yerde yazmıyor. Ama kesin olarak yasaklayan bir mevzuat da bulunmamaktadır. Nasıl ki; 18 uygulaması yapılan bir yerde tadilat yapılabildiği gibi 10/c yapılan bir yerde de bazı tadilatların yapılmasında sakınca görülmemelidir, diye düşünürüm. ... Hüseyin KOÇAK
- KADASTRO72
- Konu Yazarı
- New Member
Az
Çok
- İletiler: 15
- Size Teşekkür Edenler: 0
8 yıl 7 ay önce #5580
Yazan: KADASTRO72
cevabınız için teşekkürler. ben sizin yazınız diye düşünmüştüm yanılmışım.
Sayfa oluşturma süresi: 0.057 saniye