- İletiler: 14
- Başarı: 1
- Size Teşekkür Edenler: 5
iki farklı mahallede tek imar uygulaması
- haşim
- Konu Yazarı
- New Member
Az
Çok
8 yıl 2 hafta önce #6216
Yazan: haşim
Elâzığ Akçakiraz Beldesi İmar planı kapsamında bir imar adasında bulunan parsellerin bir kısmı Akçakiraz Beldesi kütüğünde kayıtlı, bir kısmı da Elazığ Gümüşkavak Mahallesi kütüğünde kayıtlıdır. söz konusu alanda 18. madde imar uygulaması yapıyorum. dosya tapu tarafından iade edilerek Gümüşkavak Mahallesine ait parseller için Elazığ belediyesinin encümen kararının alması gerektiği belirtilmiştir. ancak Elazığ belediyesi uygulamaya dahil edilen Gümüşkavak Mahallesine ait parsellerin Elazığ belediyesi mücavir alan sınırları dışında kaldığına dair ve söz konusu parsellerin akçakiraz belediyesi mücavir alanı içerisinde ve imar planı dahilinde olduğuna dair yazılar dosyada mevcuttur. buna rağmen tapu sınırlarda tereddütte düştüğünü belirterek dosyayı yeniden incelenmesi için kadastroya iade etmiştir. bu konuda ne yapmamız gerekir. yardımlarınız için teşekkür ederim.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: celalayyildiz
Lütfen sohbete katılmak için Giriş .
- hkocak
- Administrator
Az
Çok
- İletiler: 1465
- Başarı: 31
- Size Teşekkür Edenler: 1169
8 yıl 5 gün önce #6241
Yazan: hkocak
Sn. "haşim" dikkatine;
Konunun bilmediğimiz başkaca bir boyutu yoksa, Elazığ Belediyesinin; söz konusu parsellerin Akçakiraz Belediye sınırları içinde kaldığını belirten yazısı varsa, Akçakiraz Belediyesinin kararı ile işlemin yapılabileceğini düşünüyorum. ... Hüseyin KOÇAK
Konunun bilmediğimiz başkaca bir boyutu yoksa, Elazığ Belediyesinin; söz konusu parsellerin Akçakiraz Belediye sınırları içinde kaldığını belirten yazısı varsa, Akçakiraz Belediyesinin kararı ile işlemin yapılabileceğini düşünüyorum. ... Hüseyin KOÇAK
Lütfen sohbete katılmak için Giriş .
Sayfa oluşturma süresi: 0.087 saniye