- İletiler: 33
- Size Teşekkür Edenler: 1
Geri Dönüşüm ve İmar Uygulaması
- Enes
- Konu Yazarı
- Junior Member
Az
Çok
7 yıl 10 ay önce #6322
Yazan: Enes
Üstadım Geridönüşüm ve İmar Uygulaması hakkında bir kaç sorum olacak
Geridönüşüm yapılacak imar parsellerin iki tanesinde kat mülkiyeti bulunmaktadır.
Kat mülkiyeti olan imar parselleri üç kadastro parselinin birleşmesinden oluşmaktadır.
sorum:kat mülkiyetinin geridönüşümünde bina taşınacak mı yoksa arsa payları oranında müşterek mülkiyet olarak mı tescil edilecek.
Benim kafama takılan soru Binayı üç kadastro parseline taşıdığımızda ve bu parselleri tekrar imar Uygulamasına aldığımızda oluşan imar parseline 3 bina aynın anda gelir mi
-Kat Mülkiyeti ile Kat İrtifakının Geri Dönüşümü arasında fark var mıdır.
Not: İmar Uygulamasında bina aynen korunmuş
2. Sorum: İmar Uygulamasında Dop miktarı azalmış. yeni oluşan imar parsellerin miktarı az da olsa artmış.
artan miktarlar yeni malike yazmışlar.
Bize Tapu Müdürlüğü olarak sorun teşkil eder mi
Not: Artan miktarlar her parselde 5 m2 civarında
Teşekkürler
Geridönüşüm yapılacak imar parsellerin iki tanesinde kat mülkiyeti bulunmaktadır.
Kat mülkiyeti olan imar parselleri üç kadastro parselinin birleşmesinden oluşmaktadır.
sorum:kat mülkiyetinin geridönüşümünde bina taşınacak mı yoksa arsa payları oranında müşterek mülkiyet olarak mı tescil edilecek.
Benim kafama takılan soru Binayı üç kadastro parseline taşıdığımızda ve bu parselleri tekrar imar Uygulamasına aldığımızda oluşan imar parseline 3 bina aynın anda gelir mi
-Kat Mülkiyeti ile Kat İrtifakının Geri Dönüşümü arasında fark var mıdır.
Not: İmar Uygulamasında bina aynen korunmuş
2. Sorum: İmar Uygulamasında Dop miktarı azalmış. yeni oluşan imar parsellerin miktarı az da olsa artmış.
artan miktarlar yeni malike yazmışlar.
Bize Tapu Müdürlüğü olarak sorun teşkil eder mi
Not: Artan miktarlar her parselde 5 m2 civarında
Teşekkürler
Lütfen sohbete katılmak için Giriş .
Sayfa oluşturma süresi: 0.079 saniye