- İletiler: 97
- Size teşekkür edenler: 2
PROJE YÖNETİM PLANI
- çevreci
-
Konu yazarı
- Çevrim dışı
- Uzman üye
-
Daha az
Daha fazla
9 yıl 5 ay önce #4694
Yazan: çevreci
PROJE YÖNETİM PLANI, çevreci tarafından oluşturuldu
Vatandaş 30 yıl öncesinin projesiyle başvuruda bulunarak Kat Mülkiyetinin kurulmasını talep ediyor,Belediye mimarı ve inşaat projesi olarak bu proje var yeniden mimarı proje çizdirilmesi gerekirme bu projede mimar imzası yok,ayrıca evrağı hazırlayanlar bağımsız bölümleri numaralandırırken zemin 1.kattan değilde mesken deb başlamak üzere 1 numara vererek zemindeki dükkan ve depoya numara veriyor,burda rastgele numaralandırma olabilir mi bu şekilde kabul edilebilir mi?
Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.
- dörtgöz
-
- Çevrim dışı
- Platin üye
-
Daha az
Daha fazla
- İletiler: 344
- Size teşekkür edenler: 376
9 yıl 5 ay önce - 9 yıl 5 ay önce #4747
Yazan: dörtgöz
dörtgöz tarafından PROJE YÖNETİM PLANI konusunda yanıtlandı
ESKİ PROJE İLE KAT MÜLKİYETİ KURULABİLİR Mİ?
30 yıl önce çizilmiş mimari proje ile de kat mülkiyeti kurulması mümkündür. Yeterki bu proje günümüz mevzuatına uygun olsun. Yeniden mimari proje çizdirilmesine gerek yoktur. Yeni liste hazırlanır. Proje üzerine yapıştırılarak belediyece onaylanırsa kat mülkiyeti eski proje ile de kurulabilir. Ancak numaraldırmanın numarataj yönetmeliğine uygun olması gereklidir. O tarihlerde inşaat mühendisi de proje çizebiliyordu. Projede mimar imzası olmasa dahi, inşaat mühendisi imzası var ise sakınca yoktur.Gürsel Öcal DÖRTGÖZ
30 yıl önce çizilmiş mimari proje ile de kat mülkiyeti kurulması mümkündür. Yeterki bu proje günümüz mevzuatına uygun olsun. Yeniden mimari proje çizdirilmesine gerek yoktur. Yeni liste hazırlanır. Proje üzerine yapıştırılarak belediyece onaylanırsa kat mülkiyeti eski proje ile de kurulabilir. Ancak numaraldırmanın numarataj yönetmeliğine uygun olması gereklidir. O tarihlerde inşaat mühendisi de proje çizebiliyordu. Projede mimar imzası olmasa dahi, inşaat mühendisi imzası var ise sakınca yoktur.Gürsel Öcal DÖRTGÖZ
Son düzenleme: 9 yıl 5 ay önce Düzenleyen:dörtgöz
Şu kullanıcı(lar) teşekkür etti: bedrettin toy
Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.
Sayfa oluşturma süresi: 0.103 saniye