- İletiler: 33
- Size teşekkür edenler: 1
BAĞIMSIZ BÖLÜMÜN NUMARALANDIRILMASI
- Enes
-
Konu yazarı
- Çevrim dışı
- Yeni üye
-
Daha az
Daha fazla
9 yıl 5 ay önce #4760
Yazan: Enes
BAĞIMSIZ BÖLÜMÜN NUMARALANDIRILMASI, Enes tarafından oluşturuldu
ÜSTDIM BİR SORUM OLACAK.
KAT MÜLKİYETİ KURULURKEN MÜTEAHHİT BAĞIMSIZ BÖLÜM NUMARALARINI SAĞDAN BAŞLAMAK ÜZERE NUMARALANDIRMIŞTIR.
BEN UYGULAMANIN SOLDAN BAŞLAMAK ÜZERE SAAT YÖNÜNDE NUMARALNDIRILMASI GEREKTİĞİNİN SÖYLEDİM.
MÜTEAHHİT NUMARALARI İSTEĞİM YÖNDE VERİRİM İSTER SAĞDAN İSTER SOLDAN İSTERSE ORTADAN VERİRİM DEDİ KİMSE KARIŞAMAZ DEDİ.
MÜTEAHHİT İN NUMARALANDIRMASI BELKİ BİZE SORUN ÇIKARMAZ AMA BENİM ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM BUNUN KANUN YERİ NEDİR TEŞEKKÜRLER
KAT MÜLKİYETİ KURULURKEN MÜTEAHHİT BAĞIMSIZ BÖLÜM NUMARALARINI SAĞDAN BAŞLAMAK ÜZERE NUMARALANDIRMIŞTIR.
BEN UYGULAMANIN SOLDAN BAŞLAMAK ÜZERE SAAT YÖNÜNDE NUMARALNDIRILMASI GEREKTİĞİNİN SÖYLEDİM.
MÜTEAHHİT NUMARALARI İSTEĞİM YÖNDE VERİRİM İSTER SAĞDAN İSTER SOLDAN İSTERSE ORTADAN VERİRİM DEDİ KİMSE KARIŞAMAZ DEDİ.
MÜTEAHHİT İN NUMARALANDIRMASI BELKİ BİZE SORUN ÇIKARMAZ AMA BENİM ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM BUNUN KANUN YERİ NEDİR TEŞEKKÜRLER
Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.
- dodo
-
- Çevrim dışı
- Yeni üye
-
Daha az
Daha fazla
- İletiler: 20
- Size teşekkür edenler: 10
9 yıl 5 ay önce #4766
Yazan: dodo
dodo tarafından BAĞIMSIZ BÖLÜMÜN NUMARALANDIRILMASI konusunda yanıtlandı
Bu konu ile ilgili olarak "Adres ve Numaralamaya İlişkin Yönetmelik" 31 Temmuz 2006 tarihli resmi gazetede tüm örnekleri ile birlikte yayınlanmıştır. Sayısı:26245
Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.
Sayfa oluşturma süresi: 0.075 saniye