- İletiler: 72
- Size teşekkür edenler: 20
Mimari Projedeki Numaraları Kim Vermelidir?
- Ahmet Yılmazer
-
Konu yazarı
- Çevrim dışı
- Kıdemli üye
-
Lütfen sohbete katılmak için Giriş yap ya da Hesap açın.
- ilyas61
-
- Çevrim dışı
- Kıdemli üye
-
- İletiler: 41
- Size teşekkür edenler: 7
- dörtgöz
-
- Çevrim dışı
- Platin üye
-
- İletiler: 344
- Size teşekkür edenler: 376
Mimari projelerdeki bağımsız bölüm numaraları projeyi çizen mimar tarafından verilecek ve belediye tarafından onaylanacaktır. Bağımsız bölüm numaraları verilmemiş projelerin tapu dairesince kabulü mümkün değildir. Bu numaraları bağımsız bölüm sahipleri veremeyeceği gibi tapu dairesi de kendiliğinden veremez. Bağımsız bölüm numaralarının Numarataj Yönetmeliğine uygun olması ve bu hususun belediyece kontrolü lazımdır.Gürsel Öcal DÖRTGÖZ
- Ahmet Yılmazer
-
Konu yazarı
- Çevrim dışı
- Kıdemli üye
-
- İletiler: 72
- Size teşekkür edenler: 20
Üstadım burada onlarca yıldır aynı usul devam ediyor (vatandaşa numara verdirme); fakat ne tapu çalışanlarını nede belediye çalışanların ikna edemedim bu duruma. Mimari projelerdeki bağımsız bölüm numaralarının verilme usulünün olduğu bir genelge veya talimat var mıdır acaba? Ben çok aradım ama bulamadım....D Ö R T G Ö Z yazdı: BAĞIMSIZ BÖLÜM NUMARALARI
Mimari projelerdeki bağımsız bölüm numaraları projeyi çizen mimar tarafından verilecek ve belediye tarafından onaylanacaktır. Bağımsız bölüm numaraları verilmemiş projelerin tapu dairesince kabulü mümkün değildir. Bu numaraları bağımsız bölüm sahipleri veremeyeceği gibi tapu dairesi de kendiliğinden veremez. Bağımsız bölüm numaralarının Numarataj Yönetmeliğine uygun olması ve bu hususun belediyece kontrolü lazımdır.Gürsel Öcal DÖRTGÖZ
Teşekkür ederim.
- dörtgöz
-
- Çevrim dışı
- Platin üye
-
- İletiler: 344
- Size teşekkür edenler: 376
- georgebest
-
- Çevrim dışı
- Yeni üye
-
- İletiler: 2
- Size teşekkür edenler: 0