LİHKAB 41.MADDE UYGULAMASI

6 yıl 4 ay önce #6963 Yazan: MCEYLAN
LİHKAB'IN YAPTIĞI APLİKASYON İŞLEMİNDE İLGİLİ LİHKAB BÜROSU ARAZİYE GİTMEDEN PARSELE AİT PRİZMATİK DEĞERLERİ GİRDİĞİNDE BAZI NOKTALARIN PAFTA İLE UYUŞUMSUZ OLDUĞUNU TESPİT ETMİŞ.
KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜNE ÜST YAZI İLE "41 MADDE DÜZELTMESİ YAPILMASI GEREKTİĞİNİ" BİLDİRDİ. MÜDÜRLÜK OLARAK BİZ "ARAZİ ALIMI YAPILMADAN DEĞERLENDİRİLEMEYECEĞİ KONUSUNDA ŞİFAHEN UYARIDA BULUNDUK" FAKAT LİHKAB ÜST YAZI YAZARAK 41. MADDEYİ BİZİM YAPMAMIZDAN DEM VURARAK ARAZİYİDE SİZİN ÖLÇMENİZ LAZIM BEN ÖLÇÜ YAPMIYORUM DİYE BELİRTTİ.
iLGİLİ YÖNETMELİK VE KANUNLARDA BUNUNLA İLGİLİ BİR HÜKÜM OLMAMAKLA BİRLİKTE 41. MADDE İLE ALAKALI DÜZELTME İŞLEMİNİN TESPİTİNDE PAFTA-ZEMİN UYUMUNA BAKILMASI LAZIM DAHA SONRA KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜNE DÜZELTME İÇİN BİLGİ VERİLMESİ DÜŞÜNCESİNDEYİM. VATANDAŞ ŞİKAYET EDECEĞİNİ SÖYLÜYOR NE YAPMAMIZ LAZIM.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

6 yıl 4 ay önce #6964 Yazan: NsayaN
Bence LİHKAB'ın sadece bir üst yazı ile 41 yapılması gerekiyor diye kadastro müdürlüğüne yazı yazması yanlış, kadastro müdürlüğü nasıl 41 düzeltmesi için krokiye bağlı(arazi durumu,pafta durumu,ölçü değerlerini gösteren kroki) bir rapor hazırlıyorsa, LİHKAB'ın da aynı şekilde bir raporu ek tutarak üst yazı ile kadastro müdürlüğüne iletmesi gerek.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

Sayfa oluşturma süresi: 0.049 saniye
Geliştiren: Kunena Forum