HUSUSİ ORMAN YAPMAK

9 yıl 5 ay önce #3154 Yazan: Mustafaozturk01
57 dönüm tarlayı hususi orman yapmak istiyorum. Buraya ceviz dikmek istiyorum. Ayrıca yanında bulunan dereyi de özel orman yaparak oraya hızlı yetişen ağaç lardan dikmek için ne yapmam gerekiyor. Ve hususi orman yaptığım da devletin bana desteği nasıl olcak. Bu konuda destek verirseniz sevinirim.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

9 yıl 5 ay önce #3167 Yazan: hkocak
Sn. "mustafaozturk01" dikkatine;

Konuyu en yakın Orman İşletme Müdürlüğü ya da Bölge Müdürlüğüne sormanızı öneririrm. ... Hüseyin KOÇAK

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

9 yıl 1 gün önce #3895 Yazan: gökhanekonomist
ben arazi kiralama yolu ile zeytin fidanı(sertifikalı devlet destekli yada desteksiz) yetiştirmek istiyorum ama ne orman müd. ne de valilik teki hazine maliye arazisi bölümü yardımcı olmuyor. ben buldugum arazinin ne şekilde tescil yapıldıgınınn belediyeden yada tapudan bilgi alamıyorum..görüştüğüm kişiler bana parsel ada no soruyor veremiyorum..ben bu konuyu nasıl çözebilirim..bana yardımcı olabilirmisiniz

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

9 yıl 1 gün önce #3896 Yazan: burak
Kiralamak istediğiniz alanın ne olduğunu (orman yada hazine) bilmiyorsanız özel harita mühendisiyle anlaşarak ihdas dosyasını hazırlatacak ve milli emlak müdürlüğüne götürecek. Milli emlak orman müdürlüğünden görüş alacak şayet orman değil ise hazine adına tescili yapılacak ve parsel numarası alacaktır. Bundan sonra ne gibi işlem yapmak istiyorsanız milli emlağa başvuruda bulunacaksınız.

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

Sayfa oluşturma süresi: 0.056 saniye
Geliştiren: Kunena Forum